Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 01-11-2015, 20:38   #646
siara1983
ford::average

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4 Titek S
Silnik: 2.0 tdci 177/403
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no ja tez tak myslalem. ze wlaczanie ostrzegania o kolizji jest opcjonalne i mozna je wl wyl z menu. Ale z mm32 dyskutowac nie bede bo juz raz mial wieksza prawde Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A koledze siara1983 gratuluje podwojnego szczescia.

wlasnie wczoraj mialem okazje dziekowac ACC jak nigdy. Mgla byla taka ze na 50m nic nie bylo widziec. A mialem do pokonania A4 Krakow-Tarnow-Krakow i to w nocy. Jadac sam 130 wydawalo mi sie za szybko, ew wymagalo to wysilku koncentracji. Ale wpadl los co pedzil 150kmh. powiesilem sie na nim, ustawilem max odleglosc i bez stresu przejechalem trase.

Innymi slowy rowniez dla mnie ACC urosl z rangi gadzetu do a must have.
dziekiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u mnie gadzety radar i sterownik do montazu juz leza i czekaja na odpowiednia chwile czasuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Grila od wersji S z ACC znalezc to jak wygrac 6 w totka wiec mojego oddam do firmy ktora profesjonalnie zajmuje sie klejeniem plastikow i po po prostu zakleja od wewnatrz odpowiedni fragment w moim i bedzie cacy...dobrze mysle...??
siara1983 jest offline   Odpowiedź z Cytatem