Temat: [Transit 2014-2019] Czy ktoś już posiada nowy model ???
View Single Post
Stary 04-11-2015, 18:35   #267
mateusz_18
ford::average

Model: Transit
Silnik: 2,5D/2,4DI/2,2 TDCI 155 km
Rocznik: 1990/2002/2015
Domyślnie Odp: Czy ktoś już posiada nowy model ???

Witajcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chciałbym sie pochwalić moim Nowym Fordem 2,2 155 km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Posiadam go od 3 miesięcy przebieg 33 tys z autka jestem bardzo zadowolony używam go do transportu międzynarodowego w mojej świeżo otwartej firmie. Na Fordziku mam zabudowe 10-cio paletowa plandeke typu firana obustronna oraz kabine sypialniana na dachu autka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomimo oporów które stawia kabnina sypialniana autko pali srednio 11,2 l co jest dla mnie bardzo dobrym wynikiem. Zrobienie tym autkiem 1500 km na tak zwanego szczała nie robi dla mnie wikszych problemów pozycja za kierownica bardzo wygodna cicho w kabinie silniczek dla mnie wystarczajaco żwawy chociaz nie jestem zwolennikiem małych jednostek napedowych innych w europie nie doswiadczymy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dlaczego Ford Transit a nie master czy dukato które sa ponoc najlepsze do międzynarodówki ?

Wiec moja przygoda z Transitem zaczęła sie w wieku 6 lat pamietam jak dzis ojciec przyjechał piękna MK 3 która mam do dzis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. spodobał mi sie od początku te autko nastepnie po latach wielki przeskok MK 6. Z autami nie mamy żadnych problemów nie wyobrażałem sobie innego auta w mojej firmie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego tez musiał to byc Transit pomimo negatywnych opini na jego temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam mało czasu wiecznie w trasie ale postaram sie dzielic wrażeniami z posidania mojego Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mateusz_18 jest offline   Odpowiedź z Cytatem