View Single Post
Stary 04-11-2015, 23:09   #29
gkeb
ford::beginner

Model: Focus Active
Silnik: EB 1.0 125KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Kupno używanej Fiesty MK7

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale jak w silniku 8V demon się budzi na wyższych obrotach, to ja się widocznie urodziłem wczoraj.
Nie znam się na tym. Opisuje odczucia, które również zostały potwierdzone przez innych posiadaczy Grande z silnikiem 1.4 8v. Dynamiczne przyspieszenie i zmiana biegów odczuwalne jest powyżej 4500 obrotów. Przy 2000-2500 jest bardzo elastyczny, ale własnie na 4 biegu i w okolicy 4000-4500 obrotów bardzo sprawnie przyspiesza.

Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W cenie tych ambientow moglbym ci zaproponowac Titanium z grzana szyba, dupa i czujnikami roznymi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No tak, tylko musiałbym najpierw mieć kupca na mojego i kredycik na resztę załatwiać na własną rękę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co prawda kusząca propozycja.
gkeb jest offline