Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 06-11-2015, 21:32   #695
Speedo
Junior Moderator

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

błedów nie było, nie widział wcale CCMii? zagadka

dooobra, chwila zbędnej paniki, wpiąłem i wypiąłem wtyczkę i zadziałało - na włączonej stacyjce to zrobiłem i wtedy się błędy pojawiły - utrata komunikacji blabla

no proszę Państwa, genialne urządzenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeżdżę sobie po obwodnicy, no jak na złość pusta, pewnie jak bym się spieszył do roboty to by nie była :/ NAGLE widzę z przeciwka drużynę 3 Januszów poruszających się z prędkością patrolową, no to zawijka na rondzie i za nimi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tempomat na 130, w połowie obwodnicy doganiam januszów i... auto sobie hamuje i jedzie patrolowo za nimi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. piękna sprawa

z tym forward cośtam to gorzej :/ widzę Janusza cinkłeczento, wlecze się w zabudowanym no to sandał i za nim, doganiam, prawie taranuję, zamykam oczy czekając aż auto za mnie zahamuje czy zapipczy czy co, nic się nie dzieje, otwieram oczy i po hamulcach bo już prawie taran był, zwłaszcza że Janusz się wystrachał że gestapo go goni i zaczął też hamować, test na drugim Januszu skodą fobią podobnie

testy na podwórku atakując na pełnym gazie moją stojącą terenówkę też negatywnie, nawet prawie bardzo negatywnie bo wpadłem w poślizg na liściach i nieomal sobie 2fury na raz skasowałem :/

no nic, może się dotrze, zobaczymy, aha adaptacia jakoś szybko przebiegła, wyskoczyłem na moją wiejską drogę, minąłem kota, lista i jedno auto z przeciwka, ujechałem maxxx 3km i już?

jak ktoś gdzieś pisał (chyba MaXym) km/h od nastawionej prędkości zlewa się z ruskim digital speedem, no ale to zawsze można wyłączyć w meni...
Speedo jest offline   Odpowiedź z Cytatem