Cytat:
|
a będąc precyzyjnym, to:
8M5T-19C112-xx lub wielojęzykowy (w tym też PL) CS7T-14D212-Ax (moduły CS7T-14D212-Bx nie obsługują USB)
|
Cześć, to chyba mój pierwszy post na tym forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy dobrze rozumiem, że CS7T-14D212 nie obsługują USB, ale za to mogą być wielojęzykowe? Niezależnie od wersji Ax vs Bx? A może to literka A albo B definiuje obsługę USB?
Za to 8M5T-19C112 mają usb, ale wersja językowa zależy od pierwszej literki w ostatnim członie kodu?
Ostatnia sprawa - czy dobrze rozumiem, że ostatnią literkę kodu można zmieniać przez wgranie nowszego softu? Oczywiście chodzi mi o efekt działania, nie o naklejkę na obudowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po przeczytaniu większej części tego wątku oraz nawiązaniu bliskiej przyjaźni z szukajką mam jeszcze większy mętlik we łbie niż przed, więc będę wdzięczny za wyjaśnienia