To może opisze jak ostatnio mi udało się zaprogramować szyby i ustawienia się trzymają.
Zacznę od tego, że w przycisku są dwa położenia,
1. po naciśnięciu szyba schodzi/podnosi się tylko wtedy jak przyciskamy
2. po naciśnięciu "do oporu" szyba schodzi/ podnosi się do końca (jeśli nie jest zaprogramowana tylko opada do końca, ale już się nie podnosi "na raz")
Wsiadamy do auta, przekręcamy kluczyk, aż zaświecą się kontrolki. Zaczniemy od szyby kierowcy. Naciskamy przycisk w pozycji 2. szyba zjedzie na dół aż usłyszymy kliknięcie, następnie naciskamy przycisk w pozycji 1. szyba podjedzie do góry i zatrzyma się, wtedy zwalniamy przycisk i naciskamy go ponownie, szyba "domknie się" i usłyszymy kliknięcie. Jedna już jeszcze trzy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po zaprogramowaniu wszystkich ( ja robiłem to z panelu kierowcy) wyciągamy kluczyk, zamykamy auto (dalej siedząc w środku) następnie otwieramy tak aby szyby zjechały na dół (2x klikniecie w pilocie) po czym zamykamy (też 2x przycisk w pilocie) Jeśli wszystko się powiedzie szyby zostały zaprogramowane.
Może masło maślane ;/ ale mam nadzieję że komuś się przyda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.