Oczywiście że nie czyściłem jeszcze gaźnika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... do tego trzeba by ludzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Filtr nowy ... sam zakładałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Im więcej jeżdżę na benzynie tym lepiej autko jeździ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... więc chyba pierwsze porady w stylu "wyczyść gaźnik" były trafione na 100%
Teraz jest tak że jak delikatnie naciskam na gaz ... powoli to jestem w stanie normalnie jechać nawet na wysokich obrotach ... do odcinki
Minimalnie mocniejsze , gwałtowniejsze naciśnięcie pedału gazu powoduje "dławienie" silnika i zmułę ...
Wygląda mi to tak jakby dostawał za dużo paliwa i go "zalewało" ...
Zauważyłem również spalanie w układzie wydechowym ... typowe strzelanie z rury
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .. potęguje się ono jak jadę na wysokich obrotach i zacznę zjeżdżać z górki na biegu hamując silnikiem.