Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 12-11-2015, 17:48   #726
Speedo
Junior Moderator

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

OK, urlop się skończył, pojechałem dziś do Wielkiego Miasta drogą expresową, no i mój Forward Alert jakby nie działał, podjeżdżałem, atakowałem i nic. W zasadzie już wracałem i miałem różne przemyślenia - "wrócę do domu, wbijam na forum i może ktoś podpowie, czemu nie działa? wezmę IDS, zainstaluję nowy moduł, skalibruję, sprawdzę błędy etc..." Podczas tych przemyśleń na rondzie władowała mi się pod koła Miła Pani nysanem mikrą, no i już nie muszę się żalić, że nie działa bo działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co ciekawe po tym wydarzeniu zaczął być jakiś bardziej aktywny ten alert, w drodze powrotnej się włączał jak najeżdżałem na ciężarówki itp. Szkoda tylko, że nie przetłumaczyli tego komunikatu na polski, ale ogólnie jest super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Aha, wyszedł na jaw jeden feler, jak chciałem Miłej Pani podziękować za "uruchomienie" alertu trompkom to się okazało, że nie działa :/ Zaraz idę pruć poduszkę, ciekawe co zepsułem...

Ostatnio edytowane przez Speedo ; 12-11-2015 o 17:50
Speedo jest offline   Odpowiedź z Cytatem