View Single Post
Stary 15-11-2015, 18:00   #791
heavy 100S
ford::average

Imię: Piotr
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Kilka pytań dot. zakupu

Szkoda że mieszkasz tak daleko ode mnie bo już z flaszką bym leciał do CięGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki wielkie za wszystkie info.
O auta raczej dbam, paliwa nie leję byle gdzie, a i o wtryskach piezo coś tam wiem bo miałem kiedyś Peugeota z takimi właśnie nierozbieralnymi wtryskami Siemensa.

W poniedziałek albo wtorek pojadę obejrzeć tego Transita więc dam znać jak i co.
Ale już kiedyś oglądałem dwa auta u tego handlarza i naprawdę nie mogłem się nadziwić skąd gość bierze takie auta - naprawdę nie było za bardzo się do czego przyczepić, oczywiście pamiętając że to auta używane. A i sam gość z zachowania nie sprawiał wrażenia typowego handlarza cwaniaka tylko poczciwego człowieka.
Jak przyjechałem (gość pierwszy raz na oczy mnie widział) to gość mnie przepraszał że nie ma za dużo czasu bo mu się właśnie zepsuło jego prywatne auto więc dał mi kluczyki i papiery od tego auta co chciałem oglądnąć i powiedział żebym pojechał się przejechać (oczywiście sam) a potem pogadamy - nieźle chyba.

Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 16-11-2015 o 08:47
heavy 100S jest offline   Odpowiedź z Cytatem