Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 15-11-2015, 18:49   #702
siebek
ford::advanced

Model: Volvo V90 T8
Silnik: 2.0 T8 390KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

@tommyl
Ad.1. Wybrałem kombi, pomimo tego, że linia liftback'a (nie sedana!) podoba mi się bardziej. Uznałem, że kombi będzie bardziej praktyczne i łatwiejsze do sprzedania tu gdzie mieszkam.

Ad.4. Lusterka składają się same jak zamykasz samochód. Można też to robić ręcznie ale zapłon do tego na pewno nie jest potrzebny.

Ad.5. Mnie informowali, że można wymieniać moduły ale raczej w to wątpię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś tu wrzucał link do takiej lampy i z tego co pamiętam kosztowała 1600zł (?).

Ad.6. Jeśli masz dwa komplety kół to musisz mieć dwa komplety czujników.

Ad.8. Masz to robione z automatu jeśli pokrętło świateł ustawisz w pozycji AUTO. Jak jest widno świecą się dzienne, jak jest ciemniej to zapalają się mijania, jak jest ciemno to mijania przełączają się na drogowe. Jak pada deszcz, a jest widno to światła dzienne przełączają się w mijania.

Ad.9. Włączają się jak się zbliżysz do przeszkody i od razu widać je na ekranie.

Ad.10. Z wyposażenia dodatkowego do Titanium na pewno wybrałbym jeszcze raz:
- Dynamic LED
- Podgrzewana kierownica - niezastąpiona w zimne poranki
- Webasto
- Hak
- i o dziwo klapa elektryczna, którą na początku uważałem za zbędny bajer. Otwieranie z pilota przydało mi się już dziesiątki razy

Co bym teraz dokupił?
- automat
- czujniki parkowania dookoła samochodu