Odp: Pytania dotyczące funkcjonalności.
1. kombi czy sedan?
Zawsze miałem kombi. Teraz kupiłem 5-dr i jestem zadowolony. Miejsca w bagażniku w zupełności wystarcza, nawet na rodzinne wypady. A na narty czy ryby w SE i tak pak na dach jest niezbędny
2. Jak będę mógł sprawdzić czy problem z klimatyzacja w tym modelu jest poprawiony, czy najnowsza wersja Softu, nawigacji są wgrane?
Nawigacje dostaniesz na karcie SD, powinna być wersja F-4. Soft będzie aktualny dla daty produkcji.
5. Ford LED: W Salonie usłyszałem ze w przypadku przepalenia leda lub innego problemu wymienia się cały klosz. Ktoś się orientuje jaka cena?
Gwarancja na 5 lat obejmuje LEDy
7. Serwis w ASO na swoich częściach, głownie chodzi mi o olej i filtr do klimatyzacji gdzie można bak paliwa zaoszczędzić? Czy ASO Forda robią problemy?
Zależy od ASO. W Auto Nobile problemu nie robią. W BS Libpski robią.
10. Które dodatkowe wyposażenie wybralibyście podobnie, z czego byście zrezygnowali, czego wam brakuje?
Dodatkowo mam: Automat, LED, navi, elektryka fotela i klapy, przyciemniane szyby, felgi 18", audio premium, Active Citi Stop, auto parkowanie, kamera.
Teraz nie kupowałbym: auto park, Active Citi Stop, polecenia głosowe (niestety w standardzie)
Teraz dołożyłbym jeszcze aktywny tempomat i gniazdo 230 V.
|