Był dziś Pan swoim Galaxem . A że wyszła nowsza wersja oprogramowania to i postanowiłem sprawdzić czy poprawili błąd w programowaniu licznika . Niestety nie . Nadal to samo .
Pan zgłosił też ,że przestał mu działać paktronik no i uparł się na przywrócenie swojej kopii CCC którą miał na dysku . No OK ja na to iż nie ma to wpływu na PDC no i ograliśmy jego kopię . Po ograniu uwaga BRAK WSPOMAGANIA .... no jaja jak berety . Takie coś tylko się dzieje przy podłączeniu VIAKENA !!! sprawdzone 2x . Przy podłączeniu ELSa i rosyjskiego kabelka zero problemów . Oczywiśie kalibracja kąta skrętu załatwiła sprawę .
Został ten nieszczęśliwy PDC -- błędów żadnych . No ok postanowiłem IDSem sprawdzić czy są nowsze kalibracje dla PDC i się znalazły . Zaprogramowałem moduł wyczyściłem błędy i ....... PDC ożył . Nic z tego nie rozumiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Jutro Pan przyjedzie na korektę nowo zakupionego licznika jak już go sobie zamontuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam Tomek