Witam,
piszę na forum bo nie natknąłem się z taki problemem jeszcze nigdy i w żadnym innym aucie.
Szukałem po necie odpowiedzi na moje pytania ale nie ma żadnych konkretów.
Sprawa wygląda następująco:
W lipcu miałem problem z kontrolkami poduszek powietrznych i hamulców. Zaczęły nagle się świecić bez żadnego wyraźnego powodu. Dodatkowo w środku pojazdu był słyszalny dźwięk - pipanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie działały kierunkowskazy i czujnik temperatury który nie wyświetlał temperatury tylko trzy kreski.
Zawiozłem auto do wydaje mi się profesjonalnego warsztatu i zdiagnozowali usterkę w zegarach.
Zegary wymienione i było ok przez następne dwa tygodnie.
Po dwóch tygodniach temat się powtórzył ale tylko przez dwa dni gdy na trzeci dzień byłem umówiony do tego samego wartszatu auto zaczęło normalnie działać. Warsztat puścił mnie dalej.
Jezdziłem normalnie do zeszłego piątku (przez 4 miesiące) kiedy sytuacja się powtórzyła i dodatkowo przestało mi działać ogrzewanie.
Już bardzo zdenerwowany na samochód umówiłem się do warsztatu na dzisiaj rano kiedy wczoraj wieczorem wszystko zaczeło normalnie działać.
Nie wiem może ktoś z was spotkał się z taką sytuacją???
Z góry dzięki za odpowiedzi