View Single Post
Stary 17-11-2015, 22:18   #17
Rafał A.(antek)
FORD|AUTHORIZED

Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
Domyślnie Odp: Nowe 2.5 T rodzynek do sprawdzenia.

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rafał, sam masz wątpliwości, ja ci ich nie rozwieje,niestety, przemyśl dokładnie zakup
do zaaaaakupuuu tooo daaaallleeeko. Narazie się zastanawiam czy wart jest całodziennej wycieczki.
Albo inaczej, zakładając że ma xxx xxx ( no właśnie ile może mieć? 250 000?) km czy warto się takim interesować. Zakładam oczywiście chociaż ten stan blacharski bez ingerencji. Wyposażeniowo jest ok, wnętrze wygląda w miare poza detalami co da się wymienić. Pytanie gdzie pies pogrzebany że taka cena.

Jak wygospodaruję czas to się chyba przejadę, później będę żałował że nie zobaczyłem jaki złom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o ile sie nie sprzeda na pniu.

PS doczytaliście sie czy ma grzane tylko czy wentylowane fotele? bo nie znalazłem.

Bump: PS 2

Google twierdza że to tylko 1/8 dnia... czy ktoś z warszawiaków powie mi jak tam wylot na Białystok wygląda, wg Google większość to S8 już.