Szanowni Państwo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Po długim czasie zaśmiecania tego tematu pisaniu o brzęczeniu i innych pierdołach nadszedł czas za finał. Swoją drogą bardzo miło się z Wami wymienia spostrzeżeniami na temat naszych Fok.
Dziś odebrałem autko z serwisu! Turbina nie została ostatecznie wymieniona, cały problem leży po stronie - oprogramowania !!. Po długich naradach i konsultacjach z centralą Forda w Warszawie doszli do wniosku że należy aktualizować oprogramowanie które steruje tymi nieszczęsnymi zaworkami wylotowymi. Po aktualizacji cisza, silnik brzmi tak jak ma brzmieć bez brzęczenia no coś tam może delikatnie zadzwoni ale to już trzeba się mocno wsłuchiwać wg mnie teraz jest super. Mam wrażenie że ogólna kultura pracy silnika się poprawiła i jakby nieco żwawszy ale to już może tylko moje urojenie wynikające z wielkiej radości że w końcu mam auto takie jak chciałem mieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.