View Single Post
Stary 19-11-2015, 10:06   #67
Glow
ford::beginner

Model: Inny
Silnik: Inny
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Wymiana hamulców - jakie bębny i tarcze + klocki

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niemniej jednak może watro wypośrodkowac, i z przodu założyć tańsze TRW czy np HellaPagid, a na tył np BOSCH robi fajne komplety naprawcze.

Mam budżet 800-900 zł na części, co nie znaczy, że trzeba go wykorzystać w całości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z tego co patrzyłem to komplet Hella na przód (tarcze+klocki) ok. 340 zł więc podobnie jak ATE. Komplet TRW wychodzi trochę taniej ok. 270 zł, zawsze parę złociszy w plusie. Natomiast zestawy naprawcze na tył TRW i Bosch są praktycznie w takiej samej cenie, ok. 270 zł.

Cytat:
Napisał Brzydki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
300 zł kosztuje komplet (nie sztuka) bębnów TRW na tył - to troche zmienia porównanie cenowe do innych wymienionych. Kraft'a nigdy nigdzie nie założę.
No właśnie są różne ceny, jest po 165 zł za szt., a jest i za 300 zł za szt. (link poniżej), stąd właśnie moje pytanie na początku, czy rzeczywiście jest jakaś znacząca różnica w tych bębnach?

Przykładowe ceny bębnów: http://zapodaj.net/0fe4a34e3c410.png.html

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
meyle smialo zakładaj, cena \ jakość uważam 6-tka
Jak na razie to chyba wygląda na najrozsądniejszą opcję.
Glow jest offline   Odpowiedź z Cytatem