View Single Post
Stary 19-11-2015, 10:26   #81
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Liczniki Converse (czerwone) a soft i spalanie chwilowe

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
powiem tylko tak: coś nie bardzo
Dobra jeśli coś nie tak to ... było to celowe zagranie osoby która podała mi dane ...
sczytane niby z licznika w którym był ten soft Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Soft składa się z 3 plików + SBL...
Jak się ogra tylko połowę softu to nic dziwnego, że zegary nie wstają...
oczywiście SBL ,Main i extended ..... wszystko było dograne (nie załączyłem dwóch pozostałych do listy i tyle)

w update wizaard oczywiście cała lista była 4 pliki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . wrócę do domu zrobię screena co by nie gadać że coś w połowie było robione !!!

co by nie było to uwaliło zegary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aktualizacja przebiegła poprawnie (ponoć z logów tak wychodzi) jednak jest jak jest .
Temat zamknięty klient już ma nowe zegary z chwilowym i resztą bajerów
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg ipc_uwalony.jpg (63.6 KB, 115 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 19-11-2015 o 14:37
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem