Cytat:
|
czyli jeszcze nie zdradził tego patentu na kolenchym stronach tematu bo jestem narazie na 34 stronie. Ciekawe gdzie dokładnie mieszka w wawie i czy można jakiś kontakt z nim nawiązać to może bym do niego podjechał i by mi to naprawił.
|
http://www.mondeoklubpolska.pl/showt...at-PAOLO/page7
nie wiem czy masz konto na mkp ale numer to 791 744 660, siedziba to Piastow, ul. Prusa
Cytat:
|
czyli trzeba by poczekać aż się ochłodzi do 0 i podłączyć program z laptpem i zobaczyć co pokazuje w trakcie jazdy. Musze tylko zapytać kolege jaki on ma program do swojego Focusa i czy ma dobrą baterię w laptopie.
|
wystarczy forscan i jakikolwiek interfejs obd2
Cytat:
|
Zapytał bym go ile ta wiedza kosztuje skoro mówi, że to niedroga usługa. Oczywiście dalej nie zdradził bym nikomu jego porady. Ale jeżeli to koszt 30-50zł to może warto wydać.
|
nie pytalem, wiec nie wiem
Cytat:
|
Podgrzewacz załącza się razem z żółtą śnieżynką na desce i poniżej. Działa do pewnych stopni. Dokładnie nie pamiętam ale około osiągnięcia pierwszej kreski skali temp wyłącza się.
|
z pomaranczowa sniezynka wlacza sie tylko jedna swieca z przekaznika 1
po zapaleniu czerwonej wlaczaja sie wszystkie. podgrzewacz u mnie przestawal pracowac przy temperaturze ok 65 stopni celsjusza