View Single Post
Stary 19-11-2015, 12:55   #242
rajman
ford::professional

Model: Focus MK4
Silnik: 1.5 EcoBubble
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Instalacja dodatkowego podgrzewacza cieczy w TDCI - opis

Cytat:
Napisał pablolinda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli jeszcze nie zdradził tego patentu na kolenchym stronach tematu bo jestem narazie na 34 stronie. Ciekawe gdzie dokładnie mieszka w wawie i czy można jakiś kontakt z nim nawiązać to może bym do niego podjechał i by mi to naprawił.
http://www.mondeoklubpolska.pl/showt...at-PAOLO/page7

nie wiem czy masz konto na mkp ale numer to 791 744 660, siedziba to Piastow, ul. Prusa

Cytat:
Napisał pablolinda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli trzeba by poczekać aż się ochłodzi do 0 i podłączyć program z laptpem i zobaczyć co pokazuje w trakcie jazdy. Musze tylko zapytać kolege jaki on ma program do swojego Focusa i czy ma dobrą baterię w laptopie.
wystarczy forscan i jakikolwiek interfejs obd2

Cytat:
Napisał matrog19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zapytał bym go ile ta wiedza kosztuje skoro mówi, że to niedroga usługa. Oczywiście dalej nie zdradził bym nikomu jego porady. Ale jeżeli to koszt 30-50zł to może warto wydać.
nie pytalem, wiec nie wiem

Cytat:
Napisał matrog19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podgrzewacz załącza się razem z żółtą śnieżynką na desce i poniżej. Działa do pewnych stopni. Dokładnie nie pamiętam ale około osiągnięcia pierwszej kreski skali temp wyłącza się.
z pomaranczowa sniezynka wlacza sie tylko jedna swieca z przekaznika 1

po zapaleniu czerwonej wlaczaja sie wszystkie. podgrzewacz u mnie przestawal pracowac przy temperaturze ok 65 stopni celsjusza

Ostatnio edytowane przez rajman ; 19-11-2015 o 12:58
rajman jest offline   Odpowiedź z Cytatem