Dzięki za wszystkie odpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawigacje mam w telefonie i radzi sobie świetnie nie powiem, ale jak jadę gdzieś dalej na nawi w telefonie to bez ładowarki się nie da bo bateria schodzi moment
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dlatego pomyślałem sobie że mógłbym zmienić oryginalne radio na takie z nawigacją (zawsze to jakieś wyjście)
Zadałem takie pytanie czy da się łatwo wymienić bo miałem przed Focusem Audi A6 C5 i tam poszło w miarę bez problemów wymiana na nowsza nawigację Adapter CAN i nowa antena GPS wystarczyła. I pomyślałem ze może tutaj tez się uda coś takiego zrobić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie posiadam wersje Trend i zegary już zmieniłem na te z dużym wyświetlaczem, kierownica z tempomatem już do mnie jedzie (tempomat był aktywowany u Kolegi z Forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), zastanawiam się nad zmianą radia, no i chciałbym dołożyć oryginalny podłokietnik (już prawie cały komplet kupiłem ale okazało się że sprzedający sprzedał poza allegro
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Dzięki za wszystkie linki, jeśli Chińczyk powoduje takie problemy to odpada od razu, przyjrzałem się tej nawigacji z dużym wyświetlaczem to faktycznie jest duża szansa że jest z USA bo jest Made in Mexico, a co z tą drugą nawigacją bez dotykowego panelu ? pomijając kwestie map i informacji o ruchu. Bo wg mnie (nie widziałem żadnych schematów jeszcze) oprócz standardowych wtyczek potrzebna bedzie antena GPS i chyba to wystarczy ? proszę o poprawienie mnie jeśli się myle
Pozdrawiam