Najprostsze lusterka występowały zarówno przed i po FL. Mówię tu o wersji manualnej. Ja miałem takie w wersji po FL. Wstawiłem lusterka o takim samym kształcie. Mają opcje podgrzewania i regulacji, ale składają się manualnie. Lewe i prawe szkło jest identycznego kształtu. Sam to wymieniałem, demontowałem, miałem w dłoniach, rozumiem, że Ty także
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla jasności mówię o takim lusterku jak na foto.
RECONDO: nie mam nigdzie zapisanego numeru, brak fotek, niestety nie pomogę. Co do wymiany modułu GEM: u mnie wszystko działa tylko i wyłącznie po wymianie wiązek: wyszło z tego takie PLUG&PLAY.
Zapomniałem dodać istotny szczegół: wiązki, które kupiłem miały wtyczki pod lusterka na 7pin. Lusterka o których mówię są na 5 pin, musiałem ucinać przewody i zarabiać nowe wtyczki/gniazdka. Wniosek z tego taki, że o ile montowali najprostsze lusterka manualne w samochodach nie tylko przed, ale i po FL, tak już te same lusterka, ale elektryczne były tylko przed - choć kto ich tam wie.