View Single Post
Stary 23-11-2015, 21:59   #38
grzes1234
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 Hybrid
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Który serwis ASO w Warszawie, jest godny polecenia?

Witam

Odradzam Ford Michałowski na Radzymińskiej. Nie robiłem u nich żadnej naprawy. Pojechałem natomiast na sprawdzenie samochodu przed zakupem. Jako jeden z nielicznych ASO mieli wolny termin w sobotę, po za tym auto było u nich dotychczas serwisowane, także myślałem, że będą zorientowani w jakim stanie jest auto. No i oczywiście dostałem informację, że auto w dobrym stanie, były robione jakieś naprawy lakiernicze, czego z resztą się spodziewałem. Auto kupiłem, niestety nie bezpośrednio od właściciela, lecz przez autokomis. Po dwóch dniach auto przestało odpalać, zapala się kontrolka silnika i esp. Udało mi się znaleźć numer tel do poprzedniego właściciela (odsprzedał auto do firmy od której ja kupiłem auto). Poinformował mnie, że auto sprzedał z usterką, gdyż właśnie w tym serwisie nie potrafili tej usterki usunąć (wymieniając przy tym kilka drogich podzespołów). W serwisie zaproponowali mu aby odsprzedał auto do zaprzyjaźnionej" firmy, która odkupuje takie auta, a potem odsprzedaje jako idealne.

Tym samym chciałbym ostrzec przed tym serwisem. Widać, że nie można liczyć na uczciwe podejście do klienta, nawet jeżeli berze się za to pieniądze.
grzes1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem