Odp: Który serwis ASO w Warszawie, jest godny polecenia?
Witam
Odradzam Ford Michałowski na Radzymińskiej. Nie robiłem u nich żadnej naprawy. Pojechałem natomiast na sprawdzenie samochodu przed zakupem. Jako jeden z nielicznych ASO mieli wolny termin w sobotę, po za tym auto było u nich dotychczas serwisowane, także myślałem, że będą zorientowani w jakim stanie jest auto. No i oczywiście dostałem informację, że auto w dobrym stanie, były robione jakieś naprawy lakiernicze, czego z resztą się spodziewałem. Auto kupiłem, niestety nie bezpośrednio od właściciela, lecz przez autokomis. Po dwóch dniach auto przestało odpalać, zapala się kontrolka silnika i esp. Udało mi się znaleźć numer tel do poprzedniego właściciela (odsprzedał auto do firmy od której ja kupiłem auto). Poinformował mnie, że auto sprzedał z usterką, gdyż właśnie w tym serwisie nie potrafili tej usterki usunąć (wymieniając przy tym kilka drogich podzespołów). W serwisie zaproponowali mu aby odsprzedał auto do zaprzyjaźnionej" firmy, która odkupuje takie auta, a potem odsprzedaje jako idealne.
Tym samym chciałbym ostrzec przed tym serwisem. Widać, że nie można liczyć na uczciwe podejście do klienta, nawet jeżeli berze się za to pieniądze.
|