Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako, że nie znalazłem takowego tematu na forum to zakładam (może istnieje, forumowe poszukiwania nigdy niebyły moją mocną stroną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Jak napisałem w temacie, kupiłem ostatnio Focusa MK2 z 2008r, niby pełna opcja z radiem sony i tak dalej i tak dalej, jednak fotele wydają mi się trochę hmm... za zwykłe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz moje pytanie, czy choć można dołożyć tyłkogrzanie ( nie wiem czy w MK2 w ogóle było)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z góry dzięki za odpowiedź i wybaczcie za ewentualne błędy - pierwszy post na forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.