View Single Post
Stary 30-11-2015, 16:49   #38
mondeusz2.0
ford::amateur

Imię: r
Model: mondeo mk3
Silnik: diesel 2.0
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Filtr paliwa 2.0 tdci - prosta wymiana

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. super filtr wymieniony zaraz po załaczeniu auta strasznie zaczął dymic ale po jakims czasie przestał wkreciłem go od razu 1500 obrtów pochodził tak prze 1 minótke.
Dzięki za rade.

Bump: Witam wszystkich.Poszę o pomoc podczas wyprzedzania kilka razy zapaliła mi się kontrolka swiec zarowych . Tak wiec po wyprzedzeniu auta zjechałem na pobocze zgasiłem auto odpaliłem i wszystko było ok.Stało mi sie tak kilka razy czy wiecie co morze byc przyczyna .A od pewnego czasu jak juz zrobiło sie zimno to dziwnie odpala .Odpala od szczała i chodzi na normalnych obrotach nic mu niema gdy dodam gazu tak gdzies do 2000 to strasznie przerywa tak jak by go cos dusiło mozna nie mozna go wkrecic na obroty dopiero po jakims czasie mu to przechodzi i pedzi jak szalony jak by mu nigdy nic nie było tak sie zastanawiam czy to moga byc swiece zarowe Prosze o pomoc.
mondeusz2.0 jest offline   Odpowiedź z Cytatem