Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 01-12-2015, 16:25   #1000
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał Wojata Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widziałem, cena niestety też powala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Wojata Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale przy odrobinie zręczności mozna samodzielni wstawic te przyciski w manetke. Koledzy na forum rosyjskim cos takiego juz rozkminili.
Pozdrawiam
Chyba też widziałem. Nawet chyba na tym forum ktoś zdjęcia wrzucał że da się dorzucić przyciski nawet do manetki od radia. Tak jak wspomniałem, przyjdą, zobaczę czy jest sens ciąć obecną kierownicę żeby wstawić te najtańsze. Jak się nie będzie opłacać, to zobaczę czy da się tak przyciąć te przyciski, żeby je przyczepić gdzieś do kierownicy. Nie będzie to na pewno 100% oryginalna robota, ale nie ukrywam, że lepsze to niż nic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak się nie sprawdzi, to leci na eBaya za 2x więcej. I tak się sprzeda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem