View Single Post
Stary 02-12-2015, 17:09   #1447
panerai_47
ford::average

Model: Skoda Octavia 3FL Style kombi
Silnik: 2,0 TDCI 150 PS
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@panerai_47
W manualu aby w ogóle silnik zgasł przy użyciu systemu start/stop trzeba "zaciągnąć ręczny", wrzucić na luz i puścić wszystkie pedały.
.
nieprawda, jest tak jak pisze kolega oleg.tbg
pisząc o tym nie znaczy, że się czepiam. po prostu w golfie VII spodobało mi się takie rozwiązanie, (włączenia funkcji auto ręcznego po zatrzymaniu się, hill launch assist na płaskim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) samochód się zatrzymuje, wyłącza się silnik i automatycznie włącza się hamulec ręczny, który samoistnie się wyłącza przy ruszaniu. skoro silnik odpoczywa na światłach, to dlaczego moje nogi nie mogą? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzisiaj jeździłem i po prostu musiałem pamietac aby wciskać ręczny po zatrzymaniu się. Na szczęście sam się odblokowuje, przy ruszaniu.
co do fotela kierowcy, wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi i tyle. Mimo to uważam, że mk5 to świetny samochód. Czy w wersji titanium regulacja położenia oparcia fotela ma fajchę czy pokrętło?

Bump:
Cytat:
Napisał olek.tbg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@siebek mówisz teraz o start/stop w manualu Mk5 ?

Jeśli tak, to wystarczy wrzucić na luz i puścić sprzęgło
ale najpierw trzeba się zatrzymać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

zgadzam się z kolegą MaXyM, że foka II miała lepsze siedzenia niż mk4.

Ostatnio edytowane przez panerai_47 ; 02-12-2015 o 17:23
panerai_47 jest offline   Odpowiedź z Cytatem