Cytat:
@ panerai_47
W manualu aby w ogóle silnik zgasł przy użyciu systemu start/stop trzeba "zaciągnąć ręczny", wrzucić na luz i puścić wszystkie pedały.
.
|
nieprawda, jest tak jak pisze kolega oleg.tbg
pisząc o tym nie znaczy, że się czepiam. po prostu w golfie VII spodobało mi się takie rozwiązanie, (włączenia funkcji auto ręcznego po zatrzymaniu się, hill launch assist na płaskim
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) samochód się zatrzymuje, wyłącza się silnik i automatycznie włącza się hamulec ręczny, który samoistnie się wyłącza przy ruszaniu. skoro silnik odpoczywa na światłach, to dlaczego moje nogi nie mogą?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzisiaj jeździłem i po prostu musiałem pamietac aby wciskać ręczny po zatrzymaniu się. Na szczęście sam się odblokowuje, przy ruszaniu.
co do fotela kierowcy, wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi i tyle. Mimo to uważam, że mk5 to świetny samochód. Czy w wersji titanium regulacja położenia oparcia fotela ma fajchę czy pokrętło?
Bump:
Cytat:
@ siebek
mówisz teraz o start/stop w manualu Mk5 ?
Jeśli tak, to wystarczy wrzucić na luz i puścić sprzęgło
|
ale najpierw trzeba się zatrzymać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zgadzam się z kolegą MaXyM, że foka II miała lepsze siedzenia niż mk4.