View Single Post
Stary 02-12-2015, 17:41   #1
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Jak wygląda oświetlenie progu z lusterka

Witam serdecznie

Panowie - całkiem przy okazji znalazłem taki oto wpis w instrukcji Focusa MK2 FL:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czy ktoś z was posiada taki bajer i na jakiej zasadzie to działa?
Jak przyjrzałem się swoim lusterkom, to nie zauwazylem zadnych otworow gdzie zarowki moglyby byc umiejscowione, obstawiam wiec ze jest to "opcja" w autach lepiej wyposazonych, jednakze nie za bardzo moge zrozumiec jak to moze doswietlac prog, jesli jest "na zewnatrz" auta na lusterkach ktore otwieraja sie wraz z drzwiami (chyba ze sa to jakies naprawde punktowe halogeny o mocnym snopie). Podejrzewam ze moze ma to sens, jesli otwieramy drzwi przy zlozonych lusterkach, ale wciaz nie moge rozwiklac jak to ma prog doswietlic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ma ktos cos takiego albo jest w stanie sie pochwalic jak to wyglada w praktyce?

P.S. znalazłem podobne tematy na tym forum od użytkowników c-maxa.. czy normalna wersja też coś takiego miała albo czy lusterka są zamienne? (C-MAX a Hatchback)

Ostatnio edytowane przez edmun ; 02-12-2015 o 17:44
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem