Kolego
@
megane1970JS
, interesuje mnie ten temat. To znaczy montaż ksenonów 25W. Czy możesz opisać trochę więcej szczegółów (koszt, gdzie zakupić, tutorial montażu i jakieś foty)? Martwi mnie jednak koszt samych palników.
Focusikiem jeździ (bardzo dużo) żonka i zamontowałem jej H7 o zwiększonej jasności (czyli +%). Jeździ w trasy na tyle dużo, że nawet jest problem z umówieniem się na zmianę opon.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Raczej sama ze zmianą żarówki na trasie sobie nie poradzi (wyjęcie reflektora
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Dlatego zamontowanie zdecydowanie trwalszych od h7 palników ksenon byłoby zbawieniem i zabezpieczeniem przed jazdą w trasie z jednym okiem. Żarówki %+ dają komfort lepszej widoczności w nocy ale ta trwałość...
Samochód kupowałem ze stoku i nie miałem możliwości wyboru między h7 a ksenonem (szkoda).
O montażu słabych ksenonów pisałem na forum jakiś rok temu ale koledzy szybko sprowadzili mnie "do parteru"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a teraz widzę, że jednak opcja istnieje i jest już pierwszy szczęśliwy posiadacz.