Cytat:
Miałem dać znać jak jest podczas uruchomienia na "zimno" - a więc brzdęknie tylko przez jakiś ułamek sekundy podczas odpalenia na samym początku rozruchu silnika jak silnik odpala. Później już kompletnie nic nie słychać. Normalnie to z 30 sekund mi brzdękolił i przestawał. Generalnie rewelacja jest. Gdyby tak miało to miejsce od razu po wyjeździe z fabryki to nikt by tego nie zauważył że cokolwiek coś brzęczy. a dla Azitoshi flaszka jak najbardziej.... ale wosku samochodowego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mam dokładnie tak samo jak Ty. Słyszałem jak brzęczało przed aktualizacją softu i brzmiało to tragicznie. Po aktualizacji jest cisza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Osoba, która nie jest w temacie nie zorientuje się coś było nie tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zachęcam wszystkich do wizyty w serwisie i aktualizacji softu.