Szukałem Focusa ST przez około 6 miesięcy. Przez ten czas obejrzałem kilka bezwypadkowych samochodów i niestety ale powyższe auta które wklejacie są w zupełności niedopuszczalne. Focus z Lublina stoi na allegro bodajże od kwietnia tego roku przez telefon sprzedający zapewnia ze miał rysę na błotniku i drzwiach jednak w trakcie rozmowy potwierdził kilka razy, że prześle zdjęcia.. nie przesłał... drugi przypadek to Focus wystawiony za 62800 zł podobna sytuacja samochód był naprawiany ale zdjęć ze szkody niestety sprzedający nie posiada.. w dobie XXI wieku nie mają zdjęć. Dobre żarty.
Ogólnie według mojej opinii auta które bazowo jako nowe kosztują od 120 do 135 tysięcy złotych wartość 65 tysięcy uzyskają w 5 roku eksploatacji a nie po dwóch latach.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Prawda jest taka, że na sensowny egzemplarz trzeba mieć budżet: 2 letni powyżej 80 000 zł, roczny około 100 000 zł (jednak w takim przypadku właściciel który zapłaci za auto w ASO 130 tysięcy nie sprzeda Ci tego auta po roku za 40 tysięcy złotych taniej- bez względu czy mówimy tutaj o Polaku czy o Niemcu).
Poszukaj czegoś w Niemczech czasami można wypatrzeć jakąś perełkę, niestety jak przejdzie przez ręce Polaka to na pewno będzie coś na rzeczy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.