View Single Post
Stary 05-12-2015, 20:34   #35
romanik99
ford::beginner

Model: Fiesta MK7
Silnik: 1.6 120km
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: USB, Bluetooth, sterowanie głosem nie działa

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli masz USB i gada po angielsku, to fabrycznie powinien to być 8M5T-19C112-A*

Ten wielojęzyczny to CS7T-14D212-A*

Jak będziesz kiedyś przejeżdżał przez Kraków, to się odezwij, może coś się poradzi.
Jak będziesz miał ten wielojęzyczny to również mogę Ci go dokonfigurować do Twojego auta.

Przy czym wytargania swojego, szczególnie zimą nie mogę obiecać, bo jak wspomniałem wcześniej w C-Maxie połowę konsoli trzeba rozebrać, aby wyjąć schowek. Chociaż w tym 2007-2010 i tak jest lepiej niż w Ghia 2003-2007 - tak trzeba odkręcać również tą konsolę z podłokietnikiem.

sorki ze tak post pod postem. ale temat temat umarl. wyjalem jeszcze raz moduł. faktycznie jest u mnie zamontowany 8M5T-19C112-AL. Próbowałem go rozkręcić, gdyż myślałem ze zobaczę jakaś banalna przyczynę usterki, ale nic nie zobaczyłem ciekawego, płytka elektroniki, żadnych spuchniętych elementów. Skręciłem z powrotem i założyłem jak nie działał tak nie działa.

myślę żeby zamówić z allegro moduł CS7T-14D212-A* i podłączyć dla testu najwyżej zwrócę do 10 dni.

tylko teraz pytanie czy moduł od razu zaskoczy, pytam przede wszystkim po to żeby zdiagnozować czy moduł który kupie jest sprawny.

drugie pytanie w jaki sposób zmienić w nim VC na polski, czy trzeba coś przestawiać czy wskoczy z automatu

i trzecie pytanie co kolega @wrzoch miał namyśli mówiąc do-konfigurować do mojego auta
romanik99 jest offline   Odpowiedź z Cytatem