06-12-2015, 10:35
|
|
|
FCP member
Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
Odp: Bezpłatna wymiana znaczków/emblematów FORD
Potwierdzam ... zmień ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Glob-Cars w Krośnie wymiana odbyła się bezproblemowo ... wyglądało to tak:
1) Telefon że chcę wymienić
2) Pan zrobił zdjęcia aby wysłać do centrali i uzyskać akceptację do wymiany znaczka.
3) Po kilku dniach dostałem telefon aby przyjechać bo znaczek do mojego auta dotarł.
4) Sama wymiana to coś około pół godziny ... autko podstawione do odbioru z nowym znaczkiem i umyte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można ? można !!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@offmarkus
Wszystkie informację są tu -> http://www.ford.pl/emblemat Nikt w ASO tu żadneł łaski nie robi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Jak umówić się na bezpłatną wymianę emblematu?
Sposób nr 1
Za pomocą naszej wyszukiwarki należy znaleźć najbliższego dealera i korzystając z dostępnych danych kontaktowych, umówić się telefonicznie na spotkanie.
Aby dopasować emblemat z logo Forda do Państwa samochodu, podczas rozmowy prosimy poinformować dealera o roczniku oraz modelu auta lub podać nr VIN pojazdu.
Sposób nr 2
Wystarczy zadzwonić na infolinię pod numer 0 801 50 60 70, gdzie otrzymają Państwo dane kontaktowe do najbliższego dealera. Następnie należy skontaktować się z nim telefonicznie i umówić na spotkanie.
Aby dopasować emblemat z logo Forda do Państwa samochodu, podczas rozmowy prosimy poinformować dealera o roczniku oraz modelu auta lub podać nr VIN pojazdu.
|
Ostatnio edytowane przez Rob^ ; 06-12-2015 o 10:43
|
|
|