Na tych ostatnich filmikach jest nieustawiona data i nie ma szans ustalić kiedy to było
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A pisząc "filmiki biją..." nie miałem na myśli stricte przepisów i możliwości ukarania a raczej mentalność w zachowaniu zarówno moim jak i innych kierowców...
Cytat:
Panowie, zmierzacie do wniosku - kto pierwszy i ma szybsza bryke ten lepszy i moze więcej
|
No poniekąd tak jest, jak ten z tyłu już włączył kierunek i rozpoczął manewr wyprzedzania mnie, to ja już nie mogę rozpoczynać wyprzedzania tego przede mną póki ten "pierwszy" nie skończy. W innym przypadku masz to:
Byłem już na sąsiednim pasie z włączonym kierunkiem i... no i dziadek nie spojrzał w lusterko... Nie trąbiłem nawet i przez to dziadek nawet pewnie nie wie, że zrobił coś źle... ale co mi tam, ja go uczyć nie będę...
Cytat:
Ciekawe jakbyś się tłumaczył, gdyby pani była uprzejma zatrzymać się na twojej dupie.
|
No właśnie bym się raczej nie wytłumaczył... Do takich sytuacji może dochodzić gdy się nie potrafi utrzymać nerwów na wodzy a coraz częściej spotyka się takich użytkowników co w mniejszym lub większym stopniu "denerwują". Cała sztuka to by się "nie zdenerwować" a im więcej takich sytuacji przeżyjesz - tym lepej będzie Ci (mi, nam) wychodziło opanowanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I wychodzi na to, że te filmiki to niejako edukacyjne są
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A teraz z zupełnie innej beczki
Pewnie na co dzień jeździ jakąś długą limuzyną i pojechał tak z przyzwyczajenia
I jeszcze taki kwiatek:
Tu macie balonik:
--------------------------------------------------
A może macie jakieś nagrania z miłą sytuacją na drodze? Z jakimś dobrym uczynkiem, miłym gestem ze strony innego użytkownika?
Coś jak to np.: