View Single Post
Stary 06-12-2015, 11:52   #639
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
Domyślnie Połączone posty...

Na tych ostatnich filmikach jest nieustawiona data i nie ma szans ustalić kiedy to było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A pisząc "filmiki biją..." nie miałem na myśli stricte przepisów i możliwości ukarania a raczej mentalność w zachowaniu zarówno moim jak i innych kierowców...

Cytat:
Napisał gorilla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, zmierzacie do wniosku - kto pierwszy i ma szybsza bryke ten lepszy i moze więcej
No poniekąd tak jest, jak ten z tyłu już włączył kierunek i rozpoczął manewr wyprzedzania mnie, to ja już nie mogę rozpoczynać wyprzedzania tego przede mną póki ten "pierwszy" nie skończy. W innym przypadku masz to:

Byłem już na sąsiednim pasie z włączonym kierunkiem i... no i dziadek nie spojrzał w lusterko... Nie trąbiłem nawet i przez to dziadek nawet pewnie nie wie, że zrobił coś źle... ale co mi tam, ja go uczyć nie będę...

Cytat:
Napisał hak64 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe jakbyś się tłumaczył, gdyby pani była uprzejma zatrzymać się na twojej dupie.
No właśnie bym się raczej nie wytłumaczył... Do takich sytuacji może dochodzić gdy się nie potrafi utrzymać nerwów na wodzy a coraz częściej spotyka się takich użytkowników co w mniejszym lub większym stopniu "denerwują". Cała sztuka to by się "nie zdenerwować" a im więcej takich sytuacji przeżyjesz - tym lepej będzie Ci (mi, nam) wychodziło opanowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I wychodzi na to, że te filmiki to niejako edukacyjne są Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A teraz z zupełnie innej beczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pewnie na co dzień jeździ jakąś długą limuzyną i pojechał tak z przyzwyczajenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I jeszcze taki kwiatek:

Tu macie balonik:

--------------------------------------------------
A może macie jakieś nagrania z miłą sytuacją na drodze? Z jakimś dobrym uczynkiem, miłym gestem ze strony innego użytkownika?
Coś jak to np.:

Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 08-12-2015 o 15:52 Powód: wydzielenie dyskusji z tematu
Andrzej jest offline   Odpowiedź z Cytatem