View Single Post
Stary 07-12-2015, 19:47   #805
heavy 100S
ford::average

Imię: Piotr
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Chcesz kupić Transita? Tu pytamy o auta z ogłoszeń

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Drugi biały dobrze wyposażony, czy mam rozumieć po przebiegu, że nie był używany? Chyba najładniejszy spośród tych trzech...
No ten też mi się najbardziej spodobał.
Auto jes z Danii i wg ichniejszego systemu w listopadzie 2013 miał na liczniku 173kkm, a w grudniu 2014 miał 226kkm, więc nawet jak jest cofnięty to raczej nie dużo.
Co ciekawe ten przegląd w 2014 przeszedł warunkowo z powodu braku jednego światła pozycyjnego i podświetlenia tablicy rejestracyjnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale gość pisze że opony są w bardzo dobrym stanie a w rzeczywistości co prawda mają spory bieżnik ale są bardzo mocno spękane.
Pisze też że sprawdzał auto czujnikiem lakieru, ale albo nie wiedział gdzie szukać albo taki miał czujnik. Prawie na każdym błotniku są lekkie zaprawki ale ładnie zrobione i bez szpachli. Malowane były też drzwi przesuwne od środka.
No i jeszcze trochę zaniepokoiło mnie to sprzęgło że tak lekko chodzi o co pytałem w dziale Transita.

Czy w tym trzecim dobrze dojrzałem wodne webasto?

Znalazłem jeszcze takiego:
http://otomoto.pl/oferta/ford-transi...tml#4929180502
Jakie wrażenie robi? Jak dla mnie co prawda szału nie robi ale cena jest na tyle dobra że zostało by mi jeszcze trochę kasy żeby do niego dołożyć i go zrobić "po swojemu".
heavy 100S jest offline   Odpowiedź z Cytatem