View Single Post
Stary 06-12-2015, 11:18   #44
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Jak to już było stwierdzone - moje filmiki biją w obie strony i nagrywającego i nagrywanych... wnioski każdy wyciąga sam, bo bardzo często obie strony w pewnym stopniu przyczyniają się do zaistniałych sytuacji jak to miało miejsce w przypadku opisanym przez @dobo_28 ...
@juri2069 to nagranie dałem tylko dla przypomnienia i w kontekście poruszonego tematu. Nagranie skomentowane zostało w postach 143 do 152. Co do dlaszych "zarzutów":
1. tak często używam klaksonu bez sensu i wiedzą o tym wszyscy czytającey ten temat od początku ale jako samopochwałę napiszę, że już o wiele mniej niż kiedyś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Jechałem lewym bo byłem najszybszy, cały czas wyprzedzałem (chciałem przynajmniej) i nie było za mną nikogo szybszego, komu chętnie bym ustąpił...
3. w 9:30 to było hamowanie z ucieczką na wszelki wypadek na sąsiedni pas jakby zabrakło miejsca na wyhamowanie czyli jak najbardziej technicznie sensowne posunięcie...
4. gościa wyprzedzają prawym bo jest sierotą blokującą lewy pas i tyle, po zatrąbieniu trochę się obudził i przyśpieszył (na ile mu pewnie możliwości pozwalały) by w końcu zjechać na prawy i był to kolo na oko ok 40 lat...
5. Na L-ki nie trąbię i one zawsze jeżdżą prwym pasem.
6. To nie dzieła filmowe a zapisy sytuacji na drodze, nikt nikogo nie zmusza do oglądania a każdy wyciąga swoje wnioski.
Krytyka kogoś przychodzi bardzo łatwo, gorzej ze sobą...

Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 08-12-2015 o 15:14 Powód: wydzielenie dyskusji z tematu
Andrzej jest offline   Odpowiedź z Cytatem