Mam dużo do tej drogi bo życie tak się poukładało , że mieszkam gdzie mieszkam i tak się składa , że często tam bywam , a pokomentować i ponarzekać lubię i wypowiadam się zgodnie z tematem. Mieszkam w Nisku , a i tak uważam , że Nisko to dziura i jakoś się tym nie urażam tak jak Ty tą drogą. A już nie wspomnę o tym , że bardzo dużo spraw jeżdżę załatwiać do Krosna bo tu jest mega patola ale to inne długi temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie tylko w Stalowej jest dwupasmówka ale wybierz się na wycieczkę do chociażby Rzeszowa to zauważysz , że jest tam zupełnie inna mentalność i jedyne samochody które blokują drogę to RBR lub RNI.
Trochę Cię poniosło , że co 200 m są światła więc bez przesadyzmu. A o światłach to odrębna dyskusja bo Stalowa jest znana w całej Polsce przez tirowców jako najbardziej głupia droga z najmniej zsynchronizowanymi światłami.
Reasumując , Mam duży problem do tej drogi i do tych ludzi , i będę często ją komentował, ale jak wspomniałem zamieszkałem tu bo tak się złożyło , mam nadzieje , że jak najkrócej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
Andrzej
Szacun za samokrytyke, jak wspomniałeś nie każdy ma jaja aby siebie skrytykowac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jak juz wspomniałem ponarzekać i wtrącać się lubie