View Single Post
Stary 09-12-2015, 09:57   #519
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał kosteg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle, że to nie rejestrator. Jest spora, bardzo po oczach daje potencjalnemu amatorowi cudzej własności...
Ale GoPro to jest GoPro klasa sama dla siebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... dałem info bo promocja jest i można mieć GoPro w cenie ryżowego SJ ... na wakacyjne nurkowanie jak znalazł będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pamiętaj że jak chcesz mieć log gps to musi być na tym czarnym polu na szybie podstawka naklejona i rejon ten musi omiatać wycieraczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja antena nie jest wybredna ... dość dobrze obie radzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Choć i tak odpięta bo ten bajer działa w obie strony ... a ja lubię zap.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem