Temat: [Mondeo 2007-2014] Luzy elektrycznego fotela
View Single Post
Stary 09-12-2015, 14:05   #172
igi1234
ford::amateur

Imię: IGI
Model: Mondek
Silnik: 2500
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Luzy elektrycznego fotela

Cytat:
Napisał Biały85 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.

Miałeś już jakąś odpowiedź z UOKiKu? Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie i czy nie zgłosić tego problemu. Jaką argumentację użyłeś?
Wymiana płóz a w ASO na oryginalne pomaga podobno na chwilę i problem wraca, a to przecież jest nasze bezpieczeństwo!

Pozdrawiam
Kamil
Kamil, żadnej odpowiedzi nie dostałem. Jedynie przyjęcie zgłoszenia na maila. Argumentowałem tak samo jak w moim poście. Jeśli doszłoby już do jakiejś akcji serwisowej to raczej Ford wymusiłby na swoim poddostawcy re-design tego układu. Tutaj konstrukcja musi być nie taka bądź stal użyta w produkcji komponentu, bo u mnie w firmi też używamy rozwiązania z tulejkami Nortona, to te aluminiowo teflonowe i one śmigają w VW, Porsche, czy nawet Bentley'ach i nic się nie dzieje.
Jeśli chodzi o UOKiK to może i jakieś zapytanie wysłali do Forda, ale pewnie ktoś by musiał zginąć, i musieli by dojść do tego, że to przez te luzy to dopiero by na poważnie się tym zajęli...
Kamil, zgłaszaj im więcej tyl lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
igi1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem