View Single Post
Stary 09-12-2015, 17:18   #107
Kajucha
ford::beginner

Imię: Apollo
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 DURATEC
Rocznik: 2001
Exclamation Odp: 1.8 benzyna DURATEC - SKAZANY NA BRANIE OLEJU?

Cytat:
Napisał enjoypoznan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli typowy błąd mechaniora.
No właśnie on twierdzi że jego w tym wina żadna okazuje się że było jakieś pęknięcie w głowicy ale zanim to wyszło głowica moja znów trafiła na sprawdzenie ponoć wróciła że wszystko ok tel od mechanika że składa i ze jutro będzie auto po czym kolejny dzień telefon ze jednak auto nie gotowe bo po odpaleniu znów olej na drugim cylindrze... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znów demontaż i teraz głowica jedzie do innego fachowca na sprawdzenie, wraca że niby wszystko jest ok. Kolejny montaż teraz ze zmianą nowych pierścieni na kolejne znów telefon ze sytuacja się powtarza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wtedy nie wytrzymałem odwiedziłem Pana mechanika i powiedziałem mało cenzuralnymi słowami co myślę o tej sytuacji. Minęło znów kilka dni i dzwoni mechanik poinformować że skończyły mu się pomysły i właśnie kupił głowice i jest w trakcie montażu. Kolejnego dnia odebrałem samochód i tak jak pisałem mam zrobione 400km i na ta chwilę jest wszytko ok. oby tak dalej.. Ta sytuacja jest opisana w dużym skrócie..
Kajucha jest offline   Odpowiedź z Cytatem