Cytat:
Wygląda zacnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Folie docinałeś na łączeniu białego i czerwonego koloru? Szary pasek na górze też oklejony?
|
Tak, folia jest tylko na białym polu i była docinana już po oklejeniu.
Szare paski nie są oklejone, ale tak jak wspomiałem, teraz idę w całe czerwone lampy, to i paskom się dostanie. Pod czerwoną folią zapewne szare paski "ściemnieją" i nie będą tak razić.
Cytat:
|
Dokładnie,tak jak zaproponowałem na przykładzie widocznej bitmapy,jeszcze czerwone obwódki,z tym że zespoliłbym je z całym czerwonym dolnym polem lampy.Oraz spróbował dać ciemniejszy odcień folii czarnej,ale sądzę,że owy odcień będzie dobry,po obramowaniu na czerwono.
|
Nie polecam ciemniejszego. To jest najjaśniejszy odcień szarej i ... niestety nie jest do końca szara, a szaro-oliwkowa. Światła cofania w S-max są dość wysoko i nie oświetlają dostatecznie pola za samochodem, zatem jeszcze ciemniejsza folia skutecznie pogorszy i tak słabe oświetlanie.
Za to kierunkowskazy widoczne są rewelacyjnie.
P.S. Mój skrupulatny* diagnosta nie przyczepił się.
* skrupulatny, bo raz chciał mnie cofnąć na przeglądzie za jakiś stary wyciek oleju, który ciągle było widać na osłonie silnika.