View Single Post
Stary 13-12-2015, 13:15   #51
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo HEV, czyli hybryda

Widzę, że tu też się coś dziejeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moja hybryda przybędzie luty/marzec. Już się nie mogę doczekać.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał m_wawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witamy serdecznie pierwszego użytkownika Mondeo HEV na forum! Może opowiesz coś więcej o autku, ile czekałeś na odbiór (to chyba jeden z bardziej emocjonujących tematów), jakie wyposażenie wybrałeś, jaki kolor karoserii? No i wielu z nas na pewno nie będzie mogło się doczekać na pierwszą relację z tankowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale to dopiero po jakichś 2-3 tysiącach kilometrów. O jakiej mocy silnik miałeś w poprzednim aucie i czy był to automat?
Ja gdzieś "mocno" opisałem weekend z hybrydaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak kogoś interesuje to można to znaleźć po moim nicku (chyba)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: KARWOS Piszesz że będzie montował podgrzewacz płynu. Mnie sprzedawca powiedział, że mondeo hybryda ma coś takiego i nie trzeba czekać w zimie aż silnik spalinowy się rozgrzeje abyw kabinie było ciepło. Prawda to?
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem