Widzę, że tu też się coś dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moja hybryda przybędzie luty/marzec. Już się nie mogę doczekać.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Witamy serdecznie pierwszego użytkownika Mondeo HEV na forum! Może opowiesz coś więcej o autku, ile czekałeś na odbiór (to chyba jeden z bardziej emocjonujących tematów), jakie wyposażenie wybrałeś, jaki kolor karoserii? No i wielu z nas na pewno nie będzie mogło się doczekać na pierwszą relację z tankowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale to dopiero po jakichś 2-3 tysiącach kilometrów. O jakiej mocy silnik miałeś w poprzednim aucie i czy był to automat?
|
Ja gdzieś "mocno" opisałem weekend z hybryda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak kogoś interesuje to można to znaleźć po moim nicku (chyba)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: KARWOS Piszesz że będzie montował podgrzewacz płynu. Mnie sprzedawca powiedział, że mondeo hybryda ma coś takiego i nie trzeba czekać w zimie aż silnik spalinowy się rozgrzeje abyw kabinie było ciepło. Prawda to?