Cześć,
Czytam posty o mk5 od nowości i chyba nadszedł czas coś napisać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od lipca śmigam 1.5 eb titanium. Super autko. Miałem robić 15 tyś rocznie a już dobijam do 14.tyś. Spalanie w mieście 9-9,5. Trasa 8. Autostrada 150-160 (tempomat) około 8,6-8,8. Dynamika jak na tą masę i gabaryty wystarczająca. Można bezpiecznie wyprzedzać i nie trzymać modlitewnika w rękach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Duży i wygodny samochód. Ledy sprawują się dobrze, mają dobrą dynamikę światła dzięki czemu widać rzeczy w oddali.
A teraz trochę marudzenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- mam ten sam problem co niektórzy z plastikiem w tylnych drzwiach, jest wygięty (do zgłoszenia w aso)
- jak włożę usb to działa. Zgaszę samochód i ponownie odpalę i już nie widzi pen (co 15 raz działa...) (do zgłoszenia w aso)
- jako że mam hb z pełnym kołem jeszcze nikt nie wpadł na pomysł wyprodukowania maty gumowej do bagażnika, wszędzie są do dojazdówek
- sync2... działa ale użyteczność wymaga dopracowania (np żeby odczytać sms muszę kilka razy klikać co skutecznie rozprasza za kółkiem)
Przyznam że to są pierdoły
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto jest dla mnie super. Za każdym razem jak wsiadam to mam banana na twarzy. Chce się cały czas jeździć.
Pozdrawiam,
WoojO