Cytat:
|
A mógł byś udzielić więcej informacji na temat tego układu? Co to za układ, gdzie go można kupić, jak wygląda montaż?
Cze
|
Ten układ to totalna samoróbka oparta o procesor Atmega 32
Bump:
Cytat:
|
Chciałbym sie podpiać do tematu a że jestem nowy powiem tak to moj 2 ford i pierwsza fiesta ..
Więc mam Fieste mk6 przed liftem z dosc bogatym wyposazeniem ale chcialbym wymienic szybe na grzana (moja szyba ma 2 dosc powazne odpryski) wiec skoro i tak bedzie trzeba wymienic to chciałbym dorzucic grzanie z tego co zauwazylem powinienem miec modul konfortu juz obslugujacy ta funkcje gdyz mam centalny zamek sterowany z pilota i elektryczne szyby ale tak naprawde to nie wiem gdzie go szukac aby to potwierdzic
|
Moduł znajduję sie po stronie kierowcy za tym malutkim zamykanym schowkiem. To takie pudełeczko do którego podłaczonych jest 5 czy 6 wtyczek z przewodami.
Cytat:
|
2 temat to wiazki jak otworzyc slupki z przodu aby nie wylamac tych zawiasow to jest jakies inne rozwiazanie niz znam
|
Nigdy nie ściągałem ale chyba jedyna opcja to wyszarpać. Opisane jest chyba w książce z serii "sam naprawiam"
Cytat:
|
Po 3 ktos zakladal grzana szybe ? w sesie chodzi mi jesli juz mamy modol konfortu to co gdzie dalej (no wiem ze trzeba kostke do kabiny i pewnie kable do szyby ale co ze skrzynka bezpiecznikow instalacja jest poprowadzona czy trzeba wszystko prowadzic ?
|
Nie wiem. Chętnie bym też sobie pogrzebał w tym temacie ale nigdy jeszcze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie miałem okazji. Instalacja od grzanej szyby to chyba jeden z przekaźników przy akumulatorze.