View Single Post
Stary 15-12-2015, 20:19   #1518
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Koledzy, przy zakupie nowego mondzia 2.0 tdci 150KM w wersji titanium przy opcji albo wydać około 5-7 tysi na dodatki (pakiet Titanium z LEDami, przyciemnionymi szybami i czujnikami przód-tył) albo na skrzynię PowerShift ale wtedy bez dodatków to co byście wybrali? Uwielbiam automaty a nasłuchałem się ochów i achów nad nowymi automatami forda i ciekaw jestem Waszej opinii... automat czy dodatki? Ktoś też wcześniej napisał, że nowe mondzio bez LEDów to jak kawa bez komplety.. Oczywiście problem leży w budżecie na auto służbowe. Rocznie jeżdżę około 50-70 tysięcy km, głównie trasy po Polsce. Prywatnie często mam okazję pojeździć po mieście sharanem w klasycznym automacie, przyzwyczajam się do niego błyskawicznie i później nie chce mi się znów wiosłować w korkach zwykłym manualem w moim aucie służbowym... automat to byłby dla mnie cymes. Z drugiej strony dobre światła do jazdy nocnej po naszych drogach to też coś z czego nie chciałbym rezygnować. Automat - wygoda, LEDy - bezpieczeństwo..

..i co o tym myślicie?
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem