View Single Post
Stary 15-12-2015, 22:53   #1526
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Hehe, widzę, że automat przoduje choć LEDy depczą mu po piętach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak myślałem, że to będzie jak wybrać którą rękę sobie obciąć.. Mam nadzieję, że albo wytarguję rabat który obejmie i jedno i drugie, albo firma da ciut większy budżet.

Mam jeszcze ciśnienie na przyciemnione szyby i czujniki cofania. Swoją drogą nie rozumiem jak to jest, że w wersji titanium są dodatki jak wypasiony "displej" z wykrywaniem znaków, asystent pasa, dostęp bezkluczykowy, grzane fotele.. a przy takim "kufrze" i kiepskiej widoczności do tyłu brak jest czujników, choćby tylnych.
Reszta bajerów z pakietów takich jak np automatyczna klapa mnie nie kręci, skoro nie działa na machnięcie nogą, nawigacja - wolę automapę, parkować auto samo nie musi bo sam to ogarniam całkiem sprawnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. itd.. czyli jakby było to fajnie, ale jak nie będzie to nawet tego nie zauważę. Elektryczne fotele i kolumna kierownicy.. no szczerze mówiąc, wsiadając po kimś to szybciej ustawiam fotel bez elektryki. Przydałby się adaptacyjny tempomat z monitorem martwego pola, ale przy tych cenach to odpada. Może chociaż Active City Stop, bo tani.. ehh.

Mam jeszcze możliwość wziąć focusa i dopchać go na maksa.. ale to wciąż będzie "tylko" foka! Jak już usiadłem w mondziu w salonie i przypasowałem się do niego to szybko się z niego nie wyleczę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeździłem kiedyś okazyjnie modeo mk3 i mk4 i oba bardzo mile wspominam, jechałem też focusem i choć świetnie się prowadził to wydawał mi się ciasny w środku, no i z zewnątrz mi się nie podoba, szczególnie kombi. Zero polotu. Dlatego będzie mondzio, i przygotowuję się do kompromisów. Nawet gdyby to miał być goły titanium to i tak wciąż kawał świetnej bryki! Przy moim obecnym służbowym wehikule (wstydzę się przyznać co to) to przechodzę upgrade jak z PKSa ogórka do pendolino.

Auto będę wybierał na przełomie luty-marzec, w styczniu poznam bardziej precyzyjny budżet na auto, później ostre negocjacje! Jest jeszcze dużo czasu, ale jak już wiem, że w ogóle będę miał szansę na mondzia, to taki elektryczny i nakręcony chodzę, że ho ho! Chłopaki, trzymajcie mnie! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem