Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 15-12-2015, 22:56   #890
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

tadam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mami ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z małymi przygodami ,ale również ja cieszę się z aktywnego tempomatu i HLA.

Szczególne podziękowania dla Artura za załatwienie gratów , poświęcony czas i chęć pomocy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jesteś Wielki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na wysokości zadania stanęła firma Auto Kubik z dzielnicy Krakowa Węgrzce. Chłopaki ogarnęli wymianę pompy bez żadnych problemów, wprawdzie przy IDSie był chwilowy zgrzyt bo pompa chciała żebym miał skrzynie automatyczną, ale jakoś dała się uprosić na manuala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolega wrzoch wykazał się dużą cierpliwością przy konfiguracji ELM bo coś to wszystko nie chciało zatrybić ,ale po konsultacji z Tedim jak i długiej rozmowie z mm32 rzutem na taśmę wszystko zadziałało. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wszystkim serdecznie dziękuję.

Co do działania to teraz muszę dobrze przeczytać instrukcję i się podszkolić.
Grill został stary , wywaliło raz komunikat wyczyść radar ,ale akurat mocno padało.
Nie wiem kiedy ACC się skalibrowało, musiało to być szybko bo po kilku kilometrach już działało.
Uczucie super gdy samochód sam hamuje, szkoda że nie automat, bo jednak zmiana biegu powoduje rozłączenie tempomatu.

HLA też fajna sprawa , ale trzeba teraz od nowa nauczyć się ruszać pod górę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

Ostatnio edytowane przez jvc ; 15-12-2015 o 22:58
jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem