Cytat:
|
witam
to może ja się wypowiem na ten temat.
Modyfikacja dotyczy lamp xenonowych / bixenonowych w mondeo mk4 oraz focus mk2 przed liftem.
po co ta modyfikacja ?
oryginalne projektory wykonane są ze złych materiałów co powoduje że się wypalają i przestają świecić ... Nowe projektory (hella) wykonane są o wiele lepiej co powoduje że mimo jeżdżenia co dziennie z włączonymi xenonami one się nie wypalają / niszczą.
co wymieniam ?
całe projektory !!!
co to są projektory?
soczewka, przesłona, odblask - czyli to co odpowiada za poprawne świecenie w aucie.
ile to trwa?
Zazwyczaj około półtorej godziny gdy mam wszystko wcześniej przygotowane i tylko czeka na was.
Używam tylko oryginalnych projektorów hella takich jakie są zamontowane w autach np. Porsche Panamera, BMW 5 (2015), Audi A6 (2015). Nie ma mowy o chińskich podróbkach czy kolejnych słabo wykonanych podzespołach. Ja sam używam już tego rozwiązania od prawie 5 lat i wciąż świeci jak przy pierwszym zapaleniu lampy po modyfikacji.
co do ceny całkowitej to będzie zależało to od ilości osób ... chętnych proszę o kontakt to wstępnie podam przybliżoną kwotę.
potrzebne są minimum 4 osoby żebym przyjechał.
Nie jestem FIRMĄ lecz osobą prywatną która traktuje to jako hobby nie zarobek. Przyjeżdżam do was na waszą prośbę i robię to na miejscu.
nie będę siebie zachwalał bo to nie ma sensu ... można przeczytać o rezultatach na forum. Ze Szczecina były u mnie 3 osoby można się z nimi skontaktować i porównać
|
Byłbym zainteresowany Ale czytam te wszystkie wątki i odnoszę wrażenie że cena to jakąś ogromna tajemnica. Co za problem powiedzieć jak bedzie czterech chętnych to cena x a jak 8 to y. Jak się zdecydować jak nawet nie wiadomo czy to 100,500 czy 1000???? Zupełnie tego nie rozumiem że ceny nie można poznać