Temat: [C-MAX 2003-2007] 1.8 Duratec (125KM) - bierze olej
View Single Post
Stary 18-12-2015, 20:12   #302
Foczka 23
ford::advanced

Imię: Wojciech
Model: Focus C-MAX
Silnik: Diesel 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: 1.8 Duratec (125KM) - bierze olej

Cytat:
Napisał MaxRob Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zdjęcia świec powyżej ... kilka komentarzy wcześniej

Bump:

- zdecydowałem się na remont generalny silnika, droga sprawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale auto posłuży na wiele wiele kilometrów a jeżdżę dość dużo. Nowe tłoki, pierścienie, rozrząd, głowica do regeneracji, itd.... kupić używany dla mnie to loteria, po remoncie dam znać co z tego wyszło i jakie będą moje wnioski. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dobra decyzja przynajmniej wiesz co masz. A ile mniej więcej ma wynies remont. Mnie z wszystkimi wyszedł 1200 ale nie mialem wymienianych tlokow, nie placilem za mechanika bo sam wszystko robilem, oraz nie wymienialem rozrządu tylko pasek. Uszczelki kupilem osobno pod glowice i kolektor wydechowy resztę zalozylem te co byly , bo komplet kosztowal majątek chyba prawie 800 zl. Pozdrawiam
Foczka 23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem