jestem jestem.
Troszkę zarobiony bywam wiec rzadko zaglądam a odnośnie tego autka to faktycznie wciskam się w podwójną promocje, przebieg niski i cena niska hmmm komuś zależy żeby go szybko wypchać z komisu. Jutro kieruje się w te okolice na rekonesans, muszę przejrzeć kilka pojazdów żeby mieć ogólne pojecie o wykonaniu i zużyciu. Dziś widziałem dużo Smaxów ale czytając to forum zdałem sobie sprawę że z Smaxami jest największa loteria z pośród wszystkich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na potężnym wałku cud okazja w każdym komise
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a i większość znajomych, którzy kupili używane Smaxy mocno żałowali.
Wiem że C4gp są również z zwykłym zawieszeniem ale te nie spisują się dobrze... stukają mocno tylnym zawieszeniem na poprzecznych nierównościach i głośno jest o tym na forach.
Dziś wrzuciłem również VIN z górnego linku do analizy , może któryś z kolegów zdąży przed jutrzejszym dniem go rozgryść. jeżeli otrzymam maila to chętnie się podzielę zawartością gdyż ja nie jestem aż tam im magikiem jak koledzy w czytaniu tych cyferek