Na razie jadę go zobaczyć bez kasiory i tyle...
nie chce go kupić bo ma 10 czy 15 poduszek ani dla tego, że w opisie ma reflektory ksenonowe ma których mi zależy.
Obecnie mam auto z dużo wyższej półki, prawie 3 krotnie droższe, więc naprawdę się nie napalam. Po prostu szukam jakieś alternatywy na 2-3 lata która da mi jakąś względną przyjemność z jazdy w porównaniu do obecnego auta, dopóki się nie odkuję, bo potrzebuje obecnie kasiory na inny biznes...
A że nigdy o aucie wszystkiego się nie dowiem, to biorę to pod uwagę. Ale traktuje to przedmiotowo - ma jeździć i tyle. A ja dmuchać i huhać na niego nie będę.
Później planuje zakup nóweczki, więc będę o następnym aucie wiedział prawie wszystko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prawie Wszystko - bo czasami już z salonu wyjeżdżają po drobnych naprawach lakierniczych...
Także szukam w miarę fajnego autka które mi posłuży te 2-3 latka bez większego kłopotu. Więc jeśli będzie nie zamęczone, przejdzie test miernika lakieru to się po prostu nad nim zastanowię i tyle...
Przebieg do 250kkm mnie nie przeraża - ale z moich wyliczeń wynika, że ma około 220-230kkm. Jeśli było dobrze serwisowane to powinno spełnić moje wymagania.
Także wszelkiego rodzaju cenne uwagi są mile widziane - wezmę to pod uwagę przy oglądaniu auta.
I po co te nerwy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
Piotr