View Single Post
Stary 20-12-2015, 01:13   #23
przemo_1981
FCP member

Imię: Przemo
Model: Mazda CX-60 i Puma St-Line
Silnik: 2.5 PHEV 327KM i 1,0 EB 125KM
Rocznik: 2023 i 2020
Domyślnie Odp: Mondeo Titanium S

Witam

Dokładnie miesiąc od napisania postu, dzisiaj odebrałem mondeo z pierwszego linku o które pytałem
http://otomoto.pl/oferta/ford-mondeo...-ID6ydfzN.html

Szczególnie chcę podziękować Wojtkowi (wojtekn) za wiadomości na pw - były bardzo przydatne.

Wracając do samego auta i sprzedawcy: trafić chyba lepiej nie mogłem. Sprzedawca nie oszczędzał na kasie i dbał o samochód - najlepszym przykładem jest wymiana na żądanie oleju i filtrów w ASO nie na przeglądzie przy 20tys. km a już po 2tys. ze względu na docieranie silnika.
Chcąc się pochwalić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., za cenę z ogłoszenia (brutto): w samochodzie zamontowany mam sprzęt audio Alpine (INE-S900R), monitory w zagłówkach także Alpiny, komplet kół letnich 18" na czarnych felgach Ronal R41 Trend z oponami z bieżnikiem ponad 3mm nad znacznik, oprócz tego nówki sztuki nigdy nie zakładane letnie hankook ventus S1 evo2 235/45/R18 z indeksem 98Y (produkcja 0415), bagażnik z 3 uchwytami na rowery Thule, radio cb uniden pro 520xl i jeszcze rejestrator omega 720p.

Dzisiaj odbierałem auto i zrobiłem nim prawie 600km. Na autostradzie Kraków - Wrocław zobaczyłem co potrafi ten motor (nawet nie sprawdzałem spalania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Mam nadzieję, że zadowolenie z zakupu po jakimś czasie nie pryśnie (dlatego szukałem krajowego z pewną historią).
Jeszcze raz wielkie dzięki za wszelką pomoc.
Przemo
przemo_1981 jest offline